Nagyon hosszú szabadságon van Hernádi Zsolt

gazdaság
2014 augusztus 09., 07:47

Szokatlanul hosszú, több hónapos szabadságon tartózkodik jelenleg is Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója – írja a Népszabadság.

A Mol nem árulta el, hogy meddig tart a cégvezér pihenője.

„A Mol visszautasítja, hogy felső vezetői szabadságának részleteiről tájékoztassa a sajtót. Természetesen a Molban is tisztázottak szabadság esetén a helyettesítések. Így a cég zavartalan működése minden esetben biztosított.”

A Mol valóban működik Hernádi nélkül is, aki azért szokása szerint személyes üzenetével látta el az egy hete kiadott féléves jelentést.

Bár Hernádi lekerült tavasszal az Interpol körözési listájáról, ahová a horvát ügyészség indítványára került fel, és a horvátországi ügyekben zajló büntetőperben Magyarországon, első fokon fel is mentették, a Népszabadság azt feltételezi, hogy Hernádi tarthatja magát ahhoz, hogy az eljárások számára megnyugtató, végleges rendezéséig nem hagyja el Magyarországot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.