Megdöbbentő dolgokkal foglalkoznak a gyerekek szexuális felvilágosítását célzó tankönyvben Amerikában

SZEX
2014 augusztus 11., 13:23
comments 87

Kérem, hogy üljenek le mielőtt tovább olvasnak, mert tényleg megrázó dolgok következnek.

A "Your Health Today" című, 14-15 éveseknek szóló, szexuális felvilágosító tankönyvben ugyanis

a szexualitással foglalkoznak.

Jól hallották, vannak benne

  • képek meztelen emberektől
  • szó esik a maszturbációról,
  • írnak az úgynevezett előjátékról,
  • SŐT
  • a szexuális segédeszközökről is.

Ezeknek teszik ki az ártatlan 14-15 éves fiúkat és lányokat, akik valószínűleg még sosem találkoztak ezekkel a dolgokkal, és ha nincs ez az ördögi könyv, akkor minden bizonnyal soha nem is kellene szembenézniük velük.

A Kaliforniában kiadott könyv ellen tiltakoznak is a szülők (még jó), már 2000-en írták alá a petíciót, hogy ne használják az anyagot az iskolákban. És most jön a sztori LEGDURVÁBB része.

A tankerület nem hajlandó visszavonni a könyvet a szülők tiltakozása ellenére, mert

"Ez az utolsó lehetőség, hogy tanítsunk a gyerekeknek valamit a biztonságos szexuális és érzelmi életről, mielőtt szexuálisan aktívak lesznek, és ez nagyon fontos."

A hanyatló nyugat ez, tényleg. Még szerencse, hogy itthon ilyen nem fordulhat elő.

(MercuryNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.