Orbán Viktor hét arca a stadionavatón

képzavar
2014 augusztus 11., 08:58
comments 130

Még mielőtt belekezdenénk, gyorsan szeretném tisztázni, hogy én aztán teljesen megértem, milyen az, ha valakiről szinte csak szerencsétlen képek készülnek. Egyáltalán nem könnyű dolog normális arcot vágni éppen abban a pillanatban, sőt, pillanat-töredékben!, amikor egy kép elkészül. Ezt például bizonyíthatom ezzel a tavalyi közös fotóval is a miniszterelnökkel:

orban

Szóval ilyesmi szinte mindenkivel megtörténik. Orbán Viktorral viszont valahogy úgy esett, hogy az új Fradi-stadion avatóján készült hivatalos, a Facebook-oldalra feltöltött képek szinte mindegyike ebbe a sorozatba illik.

orbanfradi1

orbanfradi2

orbanfradi3

orbanfradi4

orbanfradi5

orbanfradi6

orbanfradi7

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.