Filmek, amikben látni és hallani lehet majd még Robin Williamst

Tbg
Egyéb
2014 augusztus 12., 10:24
comments 13

Egészen biztos, hogy lőttek a Magyarországon is nagy sikert arató, 1993-as Mrs Doubtfire - Apa csak egy van egy ideje tervezett folytatásának. Williams ebben egy dajkának öltözött apát alakított, aki találkozni akart gyermekeivel. A Variety úgy tudja, a készítők lemondtak a munka folytatásáról, egy ideje ugyanis már készült a forgatókönyv.

Bemutatják ugyanakkor - még karácsony előtt - az Éjszaka a múzeumban 3., amiben Theodore Rooseveltet alakítja, ahogy az előző két részben is.

Hallani lehet majd még az Absolutely Anything c. filmben is. Ez egy brit scifi komédia lesz, a Monthy Python csapat egy része ufókat játszik benne, Williams pedig a főhős kutyájának a hangját adta hozzá.

Kisebb amerikai produkcióban is lehet majd látni, ám ezek nem biztos, hogy a magyar mozikba is elérnek. Két családi drámában, a Boulevardban és a Merry Friggin' Christmasban fog feltűnni mint mellékszereplő. (Guardian)

Utolsó, bemutatott filmje a The Angriest Man in Brooklyn c., amit egyelőre nem forgalmaztak Magyarországon. (Guardian)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.