Mortimer egykori áldozata Anglia keresett bűnözője lett

bűnügy
2014 augusztus 13., 04:56

Kilenc éve szúrta meg Mortimer Patai Józsit a Moszkva térnél a buszon. Mortimer a Normafára indult egy hagyományőrző összejövetelre, mikor a buszon összeszólalkozott két társaság, aminek a vége az lett, hogy Patait megszúrták egy nyolcvancentis karddal. Mortimer 3 év tíz hónapot kapott. Patai később viperával vert össze egy férfit Budapesten, amiért 16 hónapot ült. Mikor szabadult, Angliába költözött, ahol már el is ítélte a bíróság, mert szamurájkarddal ijesztgette Bolton lakóit. Az angol rendőrök nagy erőkkel keresik Patait, hogy leültessék, arcképe minden boltoni újságban ott virít. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.