Zárásként beszélgessünk kicsit a politikai mémekről

képzavar
2014 augusztus 13., 21:04
comments 66

Sajnos ez nem nálunk, hanem az Echo Tv műsorában történt meg ma, ahol a Napi aktuális című műsorban a politikai mémek működéséről beszélgetett a műsorvezető Törtlei Istvánnal, a Nézőpont Intézet médiaelemzőjével, a Nézőpont ugyanis még felmérést is készített a politikai mémek működéséről meg recepciójáról.

A videó sajnos nem embedelhető, itt 14.30-ig érdemes tekerni, akkor indul ez a rész.

És persze mind tudjuk, hogy mekkora kópék dolgoznak Széles Gábor csatornájánál, hiszen miközben komoly arcot színlelve diskurálnak ilyesmi témákról, az elmúlt években rendre ők szállították a legerősebb mémeket. Hogy mikre is gondolunk?

  • Például erre a zseniális, megunhatatlan, Rembrandtot idéző kompozícióra:

echo-tv

(via SailorRipley)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.