Egy macska túszul ejtett egy családot

Terrorizmus
2014 augusztus 15., 11:35
comments 188

Egy nő és a lánya kénytelen volt a 911-et hívni, miután az agresszív macskájuk miatt kénytelenek voltak órákra elbarikádozni magukat a fürdőszobába, a San Diego-i Chula Vistában található otthonukban.

A lány csak beugrott a fürdőszobába az éjszaka közepén, de a Cuppy nevű terrorista sarokba szorította. Amikor megpróbált kimenni, a macska letépte róla a hálóingét.

Karen Yarger szomszéd azt mondta, hogy Cuppy rendkívül ideges, dühös volt.

A családhoz a környéken lévő járőröket riasztották. A túsztárgyaló a macskának azt mondta:

„Cíc-cic-cic-cic-cic!”

Ezzel sikerült ártalmatlanítani a mindenre elszánt gazembert.

A családnak valószínűleg Stockholm-szindrómája lehet, ugyanis a macska már 14 éve velük él, és néha kiszámíthatatlanul viselkedik, főleg, ha kóbor macskák vannak a környéken. (Buzzfeed)

Képek a szörnyű éjszakáról

makcsa 1

macska 2

macska 3

macska 5

A 6abc videója a túszdrámáról

Legutóbb márciusban történt hasonló, az a terrorista rács mögé került.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.