Megette az ellopott húst

bűnügy
2014 augusztus 15., 07:16
comments 10

Egy, a városhoz közeli birtokról tűnt el több kilónyi vadhúsból készült kolbász, sonka, szalonna és pár üveg bor meg pálinka május 15-én.

sonka kolbász

A tettes az ablakot betörve jutott be a melléképületbe, azon keresztül pakolta ki az ételt.

Több nyomot is hagyott maga után, ezen elindulva jutottak el a rendőrök a D. Gábor által használt épületig, ahol igazoltatták a 44 éves tatabányai férfit.

Próbálta meggyőzni a járőröket, hogy nála nem találnak semmit, miközben egyik kezében kolbász, a másik kezében egy üveg borral nyitott ajtót az egyenruhásoknak.

A házkutatás is megcáfolta a férfit: a kisházban kolbászdarabokat találtak a rendőrök, amiket a police.hu szerint

„felismert tulajdonosuk”.

photo_camera Cím: Kolbászvég az ágyban

Az előzetesben lévő D. Gábor ellen lopás miatt emelnek vádat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.