Megette az ellopott húst

bűnügy
2014 augusztus 15., 07:16
comments 10

Egy, a városhoz közeli birtokról tűnt el több kilónyi vadhúsból készült kolbász, sonka, szalonna és pár üveg bor meg pálinka május 15-én.

sonka kolbász

A tettes az ablakot betörve jutott be a melléképületbe, azon keresztül pakolta ki az ételt.

Több nyomot is hagyott maga után, ezen elindulva jutottak el a rendőrök a D. Gábor által használt épületig, ahol igazoltatták a 44 éves tatabányai férfit.

Próbálta meggyőzni a járőröket, hogy nála nem találnak semmit, miközben egyik kezében kolbász, a másik kezében egy üveg borral nyitott ajtót az egyenruhásoknak.

A házkutatás is megcáfolta a férfit: a kisházban kolbászdarabokat találtak a rendőrök, amiket a police.hu szerint

„felismert tulajdonosuk”.

photo_camera Cím: Kolbászvég az ágyban

Az előzetesben lévő D. Gábor ellen lopás miatt emelnek vádat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt