30 éves, eladta a cégét 170 millió dollárért, és most megmondja, hogyan legyél sikeres

életmód
2014 augusztus 16., 17:34
comments 42

ryan

Ryan Allis az Icontact nevű startup alapítója, aki két évvel ezelőtt 170 millió dollárért adta el a céget, úgy döntött, harmincadik születésnapját azzal ünnepli, hogy leír minden jótanácsot, ami eddig eszébe jutott arról, hogyan legyél sikeres.

És nagyon-nagyon sok minden jutott eszébe.

Olyannyira, hogy valószínűleg ez lett minden idők leghosszabb motivációs posztja:

egészen pontosan 1284 slide-on keresztül sorolja, hogyan legyél győztes az életben.

(Ez itt nézhető végig.)

Például arról, hogy a sikeres embereknek nem átlagos barátaik vannak, hanem

csúcszsuper barátaik!

amazing

Amihez kell egy mentor is:

mentor

Emlékeztet arra, hogy ne szorítsd korlátok közé az álmaidat!

limit

Arra, hogy mindig írd le a céljaidat.

leir

És csupa arany betűkkel írja fel az égre a nagybetűs jolót:

yolo

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a bemutatóhoz az amerikai techsajtó gúnyolódó bejegyzésein keresztül jutottam el, mind az 1284 oldalt nem olvastam el, úgyhogy bizonyára olyan tanácsokkal is lehet benne találkozni, aminek láttán Oravecz Nóra talán nem bújna el egyből egy Coelhóról készült polariodkép mögé. Ezért bíztatnék mindenkit, hogy

kövesse az álmait,

olvassa el, és hátha ebben találja meg leendő dollármilliós startupja alapjait. Arról nem beszélve, hogy lehet itt gúnyolódni, de egyelőre végül is ő áll jobban!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.