Michael Brown menekült a rendőrök elől, amikor lelőtték

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Ha igaz, amit a ma előkerült szemtanú állít, akkor még sokáig tartanak még a zavargások Amerikában.

Eddig nem sok részletet lehetett tudni Michael Brown haláláról azon kívül, hogy a fiatal fekete férfinél nem volt fegyver, amikor egy rendőrtiszt lelőtte Ferguson városában. Ma viszont előkerült egy szemtanú, aki állítása szerint végignézte, ahogy a rendőrök lelövik a fiút, és után felvételeket is csinált a mobiljával.

Piaget Crenshaw azt állítja, hogy Brownt épp megpróbálták beültetni a rendőrök az autójukba, amikor a fiú futásnak eredet. Ezután az egyik rendőr tüzet nyitott rá. Egy golyó a karját súrolta, akkor megfordult, a rendőr pedig újabb lövéseket adott le, míg Brown el nem terült a földön.

A boncolási jegyzőkönyv szerint Brown hat lövést kapott, négyet a karján és kettőt a fején. A halottkém azt is megállapította, hogy a lövéseket valószínűleg nem közvetlen közelről adták le, mert a sebeknél nem volt lőpornyom. Ez ellentmond a rendőrök állításának, akik korábban arról beszéltek, hogy a fiú a járőrökkel dulakodott a rendőrautóban, és akkor lőtték le.

A szemtanú szerint egyébként a rendőr, aki lelőtte a fiút teljesen zavarodottan viselkedett, miután rájött, hogy Brown meghalt.

Ezek után szinte 100 százalék, hogy ma este is balhé lesz Fergusonban.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.