122 szervezetet már nyilvántartásba vettek az önkormányzati választásra. Erről a kilencről mindenképpen tudnod kell!

POLITIKA
2014 augusztus 19., 15:49
comments 48

Emékeznek még 1990-re? Közeledett az első szabad parlamenti választás, ami előtt a köztelevízióban heteken át minden este idiótábbnál idiótább csoportocskák mutatkozhattak be. Bár az új választási törvényen kapva kapó kamupártok idén visszahoztak valamit az érzésből, az igazi pezsgést mostanában már csak az önkormányzati választásokon élhetjük át. És bár még hónapok vannak addig, már elkezdődött az indulók nyilvántartásba vétele:

  • eddig 122 pártot, egyesületet, csoportot vett nyilvántartásba a választási iroda;
  • és máris van kilenc telitalálat!

Amiket be is mutatnék, szigorúan ábécésorrendben!

Dömötör Csaba Szövetségesei Egyesület

Remélem, lesz belőlük elég Zalaegerszegen!

Faluébresztő Egyesület

Hahó, Etyek! ÉB-RESZ-TŐ!!4!

Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása

Hihetetlen, de két gimnáziumi zenekart is ismerek, ami már évekkel-évtizedekkel ezelőtt megírta a himnuszukat. Szegedi egyesületről van szó, így a helyükben rögtön megvásárolnám dizájnerünk, Etele hörgőmetál-hiphop crossoverét, a Hattyastelepet, vagy legalább azt a számot, aminek az előadójára már nem emlékszem, de a refrénje az volt, hogy

lakótelep, lakótelep, lakótelepi emberek!

Nemzeti-Etnikai és Hátrányos helyzetűek- Érdekvédelmi- Közhasznú Szervezete

A nemzeti kötőjelbajnokság kaposvári területi selejtezőjének győztesei. Ha valaki értené, hogy mit jelent, ne tartsa magában!

Összefogás Tisztább Humánusabb Élhetőbb Településért Egyesület

Az önkormányzati választásra eddig bejegyzett 122 párt, egyesület, csoport, satöbbi nem kevesebb, mint 16,4 százalékát hívják összefogás akármiértnek. De csak egyet neveztek el Névelők És Vesszők Esküdt Ellenségei!

„Putnok Városért” Egyesület

„Értem”.

Tegyünk Együtt Albertirsáért Mozgalom Egyesület

Tegyünk!

Tenni Akarunk Dunaharasztiért Egyesület

Oké.

Tisztelet Komlónak Egyesület

Respect, dude! Aríeszpííszítí!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.