Szavakkal szépen bánok én

hirdetés
2014 augusztus 19., 05:36
ad

Ingatlanreferens: Fejős Éva

"Nagypolgári villalakás. Gyönyörű ősfás környezetbe huppanok hirtelen. Az előszobából a hallba érve megállok, körülnézek, veszek egy mély levegőt és indulok tovább.

A nagy előtérből nyílik a 30 négyzetméteres napsütötte nappali és egy egy 20 négyzetméteres nagyszoba. Mindkettőből kisétálhatok a loggia-ra.

A nagyszobához egy csendes 7 négyzetméteres háló is tartozik romantikus franciaerkéllyel házasítva. Az előtérből nyílik egy 25 négyzetméteres csendes szoba, mely a belső kertre néz.

Visszafelé leülök a körerkélyen, beleszagolok az orgonaillatba. Indulnom kéne már. Visszasétálva az előtéren át az előszobából találom a tussolót és toalettet.

Lesétálok a lépcsőn, vissza az ősfákhoz, közelebb az orgonákhoz.

Aztán már ott is vagyok a megállóban: 61, 129, 956

Tíz percig még merengek kicsit, de nincs sok időm: Széll Kálmán tér, Fény utca - piac, metro, 4-6-os, 61, 59, 18.
Újra a város sodrásában..."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.