Egy 450 milliós négyemeletes házat is vett a jegybank, majd az alapítványának adta

gazdaság
2014 augusztus 21., 04:45
comments 49
photo_camera A Kálmán Imre utca 20. alatti épület

Nem csak a tiszaroffi kastélyt és az Eiffel Palace-t vette meg a Magyar Nemzeti Bank, hanem egy 450 milliós, hangsúlyozottan „polgári értékeket képviselő” épületet is – derítette ki az Index. Az Ipartestületek Oroszágos Szövetsége korábbi székháza, a négyemeletes épülettömb adásvétele körül voltak furcsaságok (a jegybank szerint persze nem). Miután az MNB megvette, fél évet várt, majd június 18-án továbbadta a saját, frissen felállított alapítványa, a Pallasz Athéné Domus Scientiae Alapítványnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.