Rövidebb kampány, mi?

POLITIKA
2014 augusztus 21., 07:29
comments 49

Emlékeznek még arra, amikor a választási rendszer átalakításakor a kormánypártok azzal érveltek, hogy rövidebb, így olcsóbb lesz a kampány? A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 139. §-a szerint

„A választási kampányidőszak a szavazás napját megelőző 50. naptól a szavazás napján a szavazás befejezéséig tart.”

Akkor mutatok valamit, amit ma, 2014. augusztus 21-én reggel, 52 nappal az október 12. önkormányzati választás előtt fotóztam a Jászai Mari téren, az V. kerület határán:

szentgyorgyvolgyi_kampany

Ha jól értem az üzenetet, akkor Szentgyörgyvölgyi Péter Szerb utcai lakástulajdonos, a Belváros nemrég megválasztott alpolgármestere és polgármesterjelöltje 2 in 1

bízik a Fideszben.

Ami végül is szép tőle, mégiscsak a párt jelöltje. Hülyén venné ki magát, ha még ő se bízna benne. Amúgy Herczeg Márk már kedden is látott Szentgyörgyvölgyi-plakátot a Deák téri metrómegállóban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.