12 kerületben indít saját polgármesterjelöltet az Együtt-PM

politika
2014 augusztus 24., 10:24
comments 20

A főváros 12 kerületében állít polgármesterjelöltet az Együtt-PM. Jelöltjeik közül öten az MSZP és a DK támogatásával indulnak, így például a párt két társelnöke, Juhász Péter és Karácsony Gergely is, akik a Belvárosban, illetve Zuglóban próbálkoznak.

photo_camera Az Együtt-PM 12 fővárosi kerületi polgármesterjelöltje. Fotó: Együtt-PM sajtó

De közös jelölt lesz a III. kerületben Béres András, a VI. kerületben Kiss Róbert és a IX. kerületben a korábbi szabaddemokrata polgármester, a négy év után reaktivált Gegesy Ferenc is.

Rajtuk kívül az I. kerületben Váradiné Naszályi Márta, a II. kerületben Hajdu Nóra, a VIII. kerületben Erőss Gábor, a XII. kerületben Komáromi Zoltán, a XVI. kerületben Vajda Zoltán, a XXII. kerületben Pados István, a XXIII. kerületben pedig Székely Gábor indul.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.