Szíria kész támogatni az IS elleni nemzetközi csapásokat

képmutatás a köbön
2014 augusztus 26., 11:06
comments 9

Így az USA tervezett légicsapásait is, amik az Iszlám Állam szíriai állásait támadnák. Erről az Aszad-rezsim külügyminisztere beszélt kedden. A New York Times szerint azt is mondta, hogy minden ilyen műveletet előzetesen egyeztetni kell a szíriai kormánnyal, máskülönben az ország elleni agressziónak fogják tekinteni a beavatkozást. A külügyminiszter szerint ezzel a nyitottsággal a nemzetközi normák iránti elköteleződését bizonyítja a rezsim. Bizonyíthatta volna mondjuk úgy is, hogy nem vet be vegyifegyvert a saját állampolgárai ellen, vagy nem állít fel haláltáborokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.