Gyerekeket akart megerőszakolni a volt internetbiztonsági vezető

bűnügy
2014 augusztus 27., 05:21
comments 14

Elítélték Timothy DeFoggit, az Amerikai Egészségügyi Minisztérium egykori internetbiztonsági igazgatóját, gyerekpornóval kapcsolatos vádakkal.

DeFoggira egy olyan nyomozás közben talált az FBI, amit három, még 2012-ben bezárt gyerekpornó-oldal ügyében indítottak. Az egykori igazgató nemcsak, hogy regisztrált tag volt, de a lefoglalt beszélgetések alapján arról csevegett a többi taggal, hogy meg akar erőszakolni és gyilkolni gyerekeket, egyikükkel pedig már a találkozót is elkezdték megszervezni, hogy valóra váltsák fantáziáikat.

DeFoggi egészen 2014 elejéig a minisztériumban dolgozott. A büntetését novemberben határozzák meg. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.