Terhességet kamuzott a panda, hogy több kaját kapjon

A panda totális zsákutca:

egy húsevő állat, ami inkább szinte emészhetetlen bambuszon él, annak ellenére, hogy a szinte emészthetetlen bambuszból húsevőként alig képes elég energiát vagy proteint kinyerni.

Eleve az anyjuk szarját kell enniük kölyökként, hogy egyáltalán valamennyit meg tudjanak emészteni a bambuszból. Amiből akár napi 9-14 kilót is meg kell ennie, és mert ilyen rohadt sokat eszik, ezért akár napi negyvenszer szarnia is kell.

Ezek a bamba barmok még szaporodni se tudnak normálisan! Oké, a kipusztításukért a területeiket megszálló emberek is felelősek, de az sem segít sokat, hogy maguktól alig képesek szaporodni.

A sötét folt sötét lelket takar!!4!

Ezért is okoz nagy izgalmat a világ cuki fotókkal megtévesztett népességében, ha egy panda teherbe esik.

Van egy rossz hírem.

Erre már a pandák is ráéreztek.

A Csengtu Óriáspanda-tenyésztő Kutatóközpontban élő egyik nőstény, Ai Hin például egy hónapon át hitette el gondozóival, hogy terhes. Mindezt azért, mert a terhes állatok

különleges ellátást kapnak.

Például saját légkondicionált szobát, 24 órás ellátást, extra gyümölcsöt és bambuszt.

Ai Hin terhessége akkora izgalmat okozott, hogy élőben akarták közvetíteni. Ezt most le kellett fújni. (Via Jezebel, Buzzfeed)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.