Terhességet kamuzott a panda, hogy több kaját kapjon

2014 augusztus 27., szerda 15:27
47

A panda totális zsákutca:

egy húsevő állat, ami inkább szinte emészhetetlen bambuszon él, annak ellenére, hogy a szinte emészthetetlen bambuszból húsevőként alig képes elég energiát vagy proteint kinyerni.

Eleve az anyjuk szarját kell enniük kölyökként, hogy egyáltalán valamennyit meg tudjanak emészteni a bambuszból. Amiből akár napi 9-14 kilót is meg kell ennie, és mert ilyen rohadt sokat eszik, ezért akár napi negyvenszer szarnia is kell.

Ezek a bamba barmok még szaporodni se tudnak normálisan! Oké, a kipusztításukért a területeiket megszálló emberek is felelősek, de az sem segít sokat, hogy maguktól alig képesek szaporodni.

A sötét folt sötét lelket takar!!4!

Ezért is okoz nagy izgalmat a világ cuki fotókkal megtévesztett népességében, ha egy panda teherbe esik.

Van egy rossz hírem.

Erre már a pandák is ráéreztek.

A Csengtu Óriáspanda-tenyésztő Kutatóközpontban élő egyik nőstény, Ai Hin például egy hónapon át hitette el gondozóival, hogy terhes. Mindezt azért, mert a terhes állatok

különleges ellátást kapnak.

Például saját légkondicionált szobát, 24 órás ellátást, extra gyümölcsöt és bambuszt.

Ai Hin terhessége akkora izgalmat okozott, hogy élőben akarták közvetíteni. Ezt most le kellett fújni. (Via Jezebel, Buzzfeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt