Tisztelt Uj Péter! Bokros Lajos Dior öltönyét lefosta egy galamb

A Facebookon reagált a Modern Magyarország Mozgalom arra, hogy Uj Péter tegnap posztot írt főpolgármester-jelöltjük megjelenéséről az alábbi kép kapcsán és vonatkozásában:

bokker

Nem magyarázzuk túl, a képen minden rajta van, amit az önkormányzati választásról, Magyarországról, Bokros Lajosról tudni kell, írta Uj Péter az általa provokatív body artnak nevezett jelenségről, amit a párt kampánycsapata sem hagyott szó nélkül.

"Észrevettük, hogy Ön nagyon fontosnak tartja a politikusok öltözködését, ami a tudatos választók természetes igénye. Köszönjük, hogy felhívta a figyelmet Bokros Lajos megjelenésére, de sajnos a Dior öltönyét lefosta egy galamb és jelenleg a tisztítóban van. Szerencsére a MoMa központjában épp akadt egy póló a párt emblémájával, így nem kellett félmeztelenül gyűjtenie a támogatók aláírását. Továbbá szeretnénk kifejezni, mennyire sajnáljuk, hogy nem sikerült ennél a képnél megbotránkoztatóbb hírrel szolgálni. Persze még szervezhetünk Bokros Lajossal, mondjuk egy néptánc vetélkedőt, az biztos jobban futna, mint egy IceBucket videó. Mármint, ha bele akarnánk állni kötésig a bulvárba."

Majd megjegyzik, egyszer beszélheténk akár az önkormányzati választásról is.