Venezuelában úgy kell küzdeni az elhízás ellen, hogy közben élelmiszerhiány van

külföld
2014 augusztus 27., 12:35

És pont egészséges élelemből van hiány, ezért is híztak el annyira a venezuelaiak. Mondjuk így, egészséges élelem hiányában kicsit értelmetlennek tűnnek azok a reklámok, amikben a hiánycikknek számító egészséges ételek fogyasztására buzdítják az elhízott lakosságot. Az élelmiszerhiányt amúgy azzal próbálják kezelni, hogy ujjlenyomat-olvasókat szerelnek a boltokba, megakadályozva a felhalmozást. A kicsit orwelli intézkedést nagyon is orwelli kommunikációval próbálják eladni: Maduro elnök szerint "az ujjlenyomat-olvasó a szabadságot adja vissza".

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.