6 kép Palvin Barbaráról, amire ha ránézel, azt fogod mondani magadnak: „Egy pillanat, ez nem egy kredenc?!”

INTERNET
2014 augusztus 28., 13:10
comments 110

Palvin Barbara világszerte ismert modell. Ha ránézel erre a képre, egyből eszedbe jut: Ez itt egy kredenc.

Képeit a világon mindenfelé ámulattal nézik. Ebben a pillanatban talán azt kérdezed magadtól: De akkor miért van itt egy kredenc?

Divatcégek hirdetései és fehérneműreklámok mellett már a Hercules című filmben is szerepet kapott. Erre egyszerűen nem lehet mást mondani, mint hogy Na ne, még egy kredenc?

Több sztárral hírbe hozták már, amin nem is vagyunk meglepve. Szinte halljuk, ahogy épp azt kérdezed magadtól: Jó, újabb kredenc...de tényleg, mire számítottam, amikor lejjebb görgettem?

Ebben a pillanatban kezd világossá válni neked: Itt nem találok képeket Palvin Barbaráról. Ezek csak kredencek.

De miért teszitek ezt?, kérdezed most, és csalódottan máshova kattintasz.

(Az ötletet pedig, be kell valljuk, hogy ebből a zseniális Clickhole-posztból loptuk.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.