Megnézné az örökrangadót? Akkor kapja össze magát, tüzes karikákon kell átugrálni a jegyért!

futball
2014 augusztus 28., 11:44
comments 36

„Király Andrisnak van jegye az örökrangadóra?” – ezzel a subjecttel kaptunk ma levelet egy fradista olvasónktól, Gábortól, akinek nem kerülte el a figyelmét az a pár tucat, annyira nem is burkolt utalás, amit az elmúlt egy évben elrejtettem különböző posztokban arról, hogy

emtékás vagyok.

Persze nem volt, miért is volna jegyem egy vasárnap délutáni eseményre. De Gábor levele alapján úgy tűnt, hogy lehetnek bonyodalmak. „Vehetne nekem is, kifizetném... Botrányos a jegyértékesítés, elnökurat [Csányi elnökúrra, és nem Deutsch elnökúrra gondolt, pedig ha sejtené, amit én már tudok - akiraly.] megkérdezném, hogy WTF” - írta.

Ha maguk nem járnak meccsre – amire azért látok némi esélyt, tekintve, hogy egy átlagos hétvégi bajnoki forudlót hatodannyian néznek meg, mint rosszabb napokon az újságunkat – akkor még sosem találkoztak azzal a borzalommal, amit az MLSZ online jegyértékesítési rendszernek nevez. Amikor két hete a ki tudja, miért Felcsúton rendezett MTK-Honvédra akartam jegyet venni, az 38, utólag reprodukálhatatlan lépés sorozata volt. Most sokkal gyorsabban jutottam a folyamat végére:

„Nem értékesíthető”

Hogy ez mit jelent? Az MLSZ sajtóosztályával folytatott beszélgetés után nem lettem okosabb. A munkatársuk csak a magánvéleményét tudta megosztani velem, ami az volt, hogy

valami technikai probléma lehet.

Javasolta, hogy próbálkozzak a Ticket Express oldalán. Próbálkoztam. Aztán őket is felhívtam. Kedélyes beszélgetés volt, rég nevettettem meg annyira valakit, mint a jegyértékesítő lányt, aki hangosan röhögve közölte, hogy

ők eleve nem árulhatnak online jegyeket a magyar bajnokikra.

Amúgy pedig pont ugyanazt a rendszert használják, mint az MLSZ, tehát ha ott nem tudok jegyet venni, akkor az ő irodáikban sem, mert hát ők is ott vennék - olyan lehet ez, mint a különleges tudakozó, amit az okostelefonok korszaka előtt hangvezérelt google-ként használtam szükség esetén.

Ennyi móka és kacagás után nem maradt más, mint felhívni szeretett klubomat, ahol

végre mindenre fény derült.

Nem fogják elhinni: az van, hogy az MTK beszart attól az eshetőségtől, hogy ha online árulják a jegyeket, akkor

fradisták keveredhetnek az MTK-szurkolók szektorába!!4!

Ha tehát valamiért mindenáron látni akarja a meccset, akkor

ha emtékás:

  • Menjen el ma vagy holnap 16-19 óra között a szentélybe (a.k.a Hidegkúti Nándor Stadion), jusson át a portán, másszon fel a lépcsőn az első emeletre, forduljon jobbra, és kopogjon be az első ajtón a folyosón.
  • Váltsa ki szurkolói kártyáját, mert most már megint van ilyen.
  • Sétáljon át a legendás pénztárakhoz, és vegye meg jegyét.

Ha fradista:

  • ismételje meg ezeket a lépéseket a vadonatúj, state of the art stadionjában.

Találkozunk a pályán.

Hajrá, kékek!!!

(Cimlapkép: Ultras MTK Facebook)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.