Az őzek első találkozása a macskával mindannyiunk története

filozófia
2014 augusztus 30., 13:40
comments 94

Ezen a videón LÁTSZÓLAG azt láthatjuk, amikor bandázó őzek (vagy szarvasok!) először találkoznak a

macska

nevű varázslatos jelenséggel:

Látjuk az első pillanat varázsát, a gyanakvást, a tapogatózást, aztán azt is, ahogy a macska elbűvöli a csapatot (csordát!) (rudlit!!) akik a végére fejüket vesztve mennek utána.

Na, de kinek a története ez igazából a macskával?

Pontosan:

az interneté.

Valamikor néhány évvel ezelőtt gyanútlan internetezők nézelődtek:

deer1

Amikor megpillantottak egy különös lényt. Talán ismerték már korábban is, de addig a pillanatig sosem jöttek rá, hogy tulajdonképpen ezt tartják a világ legérdekesebb jelenségének:

deer2

Minél közelebbről vizsgálták, annál jobban megőrültek a macskáért:

deer3

És azóta nincs állat, beleértve a legkülönlegesebb, legszokatlanababb, vagy legnagyszerűbb fajtákat, ami olyan hatást váltana ki belőlük

mint egy egyszerű házimacska.

deer4

A mai tanulság:

az interneten mindenki őz.

Vagy szarvas.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.