Kit kövess YouTube-on, ha jót akarsz magadnak – hatodik rész

zene
2014 augusztus 30., 04:28
comments 6

A kilencvenes évek fakó fabója, drogfüggő szexikonja és popzsenije, a Lemonheads énekese, Evan Dando sokak meglepetésére fent van YouTube-on.

Pelikánegér néven...

Egyáltalán nem egy hivatalos csatornáról van szó, csak egy oldal, ahova néha-néha feltölt ezt-azt. Van hogy józanul, van hogy kevésbé józanul. Utóbbi posztokat gyakran rövid időn belül törli is, de szinte példátlan, hogy egy ilyen kaliberű kultikonnak saját kis titkos videócsatornája lenne. Előszeretettel kommentel és válaszol is, ha kérdezik.

Igazi csemege, igazi rajongóknak.

A többieknek most bocs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.