Globális merevedés: kiszivárgott topsunáktól őrül meg a világ

Média
2014 szeptember 01., 08:35
comments 195
photo_camera Képünk illusztráció. De annak speciel remek.

A világ férfi népességének nagyobb része ma reggel (illetve este, földrajzi elhelyezkedéstől függően) remegő kézzel guglizik, hogy megtekinthesse Jennifer Lawrence, Kate Upton, Ariana Grande, Rihanna, Kim Kardashian (ebben a sorrendben) meg a többi globális A-listás potenciális meztelennő kihackelt pináját. A világsajtó remeg az izgalomtól:

No de mi a tanulság?

Ádegy: ha az ember A-listás sunát akar látni, ahhoz korán kell felkelni.

Ádkettő: ha az ember A-listás potenciális meztelen nő, akkor nem jó ötlet Iphone-nal pucérszelfizni, mert az rögtön backupol az iCloudra, és szinte biztos, hogy valamikor valakik föltörik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.