Twitter-tanfolyamra küldik a New York-i rendőröket

oktatás
2014 szeptember 03., 08:57
comments 2

Mert nem igazán érzik még ezt a social media-dolgot. A múltkor is mi történt? Kitették a Twitterre, hogy mindenki fotózkodjon New York-i rendőrrel, aztán #myNYPD taggel tegye ki a képet.

Ilyesmire számtottak:

nypd1

Aztán ilyeneket kaptak:

nypd2

 

A rendőrök social media-képzése már el is kezdődött a manhattani John Jay College bűnügyi főiskolán. Az első órán azt tanulták, hogy ha fel is idegesítik magukat szolgálat közben, ne cselekedjenek impulzívan, és ne tegyék ki azonnal a Twitterre, amit gondolnak. Az első lecke fő üzenete: "USE COMMON SENSE", vagyis hogy használd a józan eszed.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.