Orbán Viktor és Csányi Sándor értékeli a Magyarország–Észak-Írország meccset

A stadionból. Ráadásul csak test- és arcjátékkal. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke mögött látható normcore miniszterelnök a helyzetet tökéletesen értékelve, magyar sálban, szotyizva figyeli a selejtezőt. Orbán Viktor apja, Orbán Győző sem tűnt lenyűgözve. Pedig ez még éppen a magyar gól előtt történt:

Fotó: antonneutron

A magyar válogatott 400. meccsét végül 2-1-re elveszítette a magyar válogatott, miután az északírek 1-0-ról megfordították a mérkőzést. A magyar válogatott emberhátrányban már nem tudott kiegyenlíteni a négyperces hosszabbításban sem. A két Orbánon és Csányin kívül a bukást még Schmitt Pál, Polt Péter és Kósa Lajos is végignézte.

Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és édesapja, Orbán Győző, Schmitt Pál volt köztársasági elnök és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (j) a foci-Eb selejtezőjében játszott Magyarország–Észak-Írország mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában. Előttük Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke (j2) és Polt Péter legfőbb ügyész (j) ül. (Fotó: Beliczay László / MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.