A rendőrök megtalálták a szaros-hugyos vödrös videó készítőit

bűnügy
2014 szeptember 09., 18:52
comments 14

Nem arra gondolok, aki távozott az Együtt kampánystábjából a Falus Ferenc-videó készítéséért, hanem valóban undorító emberekre. Azokra, akik egy 15 éves ohiói autista fiút rávettek arra, hogy csinálja meg az Ice Bucket Challenge-et, de jég helyett szar, húgy, nyál és cigarettacsikkek borították be az alsónadrágban álló szerencsétlent. Az egészet felvették a srác telefonjával, és kitették az Instagramra. A rendőrök megtalálták őket. Reméljük, nem sokára tényleg teljesen véget ér ez az őrület és minden vadhajtása. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.