Elmaradt a fővárosi bohózatközgyűlés

POLITIKA
2014 szeptember 09., 06:41
comments 37

El akarták számoltatni az MSZP-s és PM-es budapesti közgyűlési képviselők Tarlós István főpolgármestert az elmúltnégyévről, de Tarlós ördögi furfanghoz folyamodott, és ma reggel 7 órára tűzte ki az időpontot.

Na, ez már a felelősségre vonást szorgalmazó ellenzéknek is sok volt: este tízkor közölték, hogy nem kelnek fel, pedig ha akkor, vagyis időben lefekszenek, reggeli hatos keléssel számolva simán összejött volna a 8 óra alvás.

Aztán végül a fele mégis felkelt, tehát a 10 MSZP-s képviselőből öten elmentek, a fideszesek meg a jobbikosok közül senki, így 34-ből csak 7 (5 MSZP-s, 2 független) képviselő tartózkodott a teremben, így a rendkívüli ülés határozatképtelenség miatt

elmaradt.

A fővárosi képviselőknek küldöm ezt a szép számot, szeretettel:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.