Megdőlt a rendőrségi giroszozás budapesti csúcsa

bűnügy
2014 szeptember 16., 11:34
comments 238

Kedves olvasónk, S. kedden valamivel dél előtt a Móricz Zsigmond körtéren lett figyelmes egy működő kék villogóval tilosban parkoló rendőrautóra, amelynek személyzete a közeli giroszosban várt korai ebédjére.

tahógésztó

S. már ismerte őket, mivel 15 perccel korábban kért tőlük útbaigazítást, amit meg is kapott "olyan pökhendi stílusban, mintha nem a 'szolgálunk' lenne az első szó a kicsijuk oldalán".

tahógésztó1

Amikor a rendőrpáros férfitagja észrevette, hogy S. fotózik, taktikát váltottak, és beljebb húzódott az üzletbe, de ennek nem volt sok értelme.

tahógésztó2

S. állítása szerint azt nem érti a budapesti rendőrökkel kapcsolatban, hogy

„3 cikk után is rendszeresen elkövetik ugyanazt a hibát, ráadásul giroszosnál. Gyönyörű volt.”

Mi sem értjük, de volt az 4 cikk is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.