Állásbörze a Kutatók Éjszakáján

Egyéb
2014 szeptember 17., 07:27

Az ismeretterjesztő előadások mellett, a Kutatók Éjszakáján, a tudományos pályára aspiráló fiatal kutatóknak érdekes lehet a Dürer rendezvényházban tartandó állásbörze.

A Nemzeti Kiválóság Program szakmai partnereként megvalósuló „Kutatói börze” célja, hogy lehetőséget biztosítson a kutatói pálya iránt érdeklődőknek, hogy megismerkedhessenek a kínálkozó pályázati lehetőségekkel, a szakmai gyakorlati helyeket kínáló és kutató gyakornokokat fogadó intézményekkel.

A rendezvényen kutatóintézetek, kutatói helyek, doktori iskolák és cégek mutatják be kutatási tevékenységüket; idén a börzén 24 kiállító vesz részt, többek között az MTA, a CEU, az ELTE, a Semmelweis Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem vagy az EIT ICT Labs. Ahogy egy állásbörzéhez illik, az intézmények standjai mellett különböző előadások és tehetség tanácsadás is várja az érdeklődő kutatókat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.