Family Guyjal szórakozik a BKK

Tbg
közlekedés
2014 szeptember 17., 07:34
comments 33

Olvasónk figyelte meg a jelenséget, kollégánk le is tesztelte, működik. A BKK honlapján található, demóként tesztelésre kitett jegyautomata a Family Guy főszereplőjével, Peter Griffin nevével viccel.

image001

Ha a user mai dátumkezdéssel akar napijegyet venni, akkor a menüpontok között megtalálhatja az amerikai rajzfilmhős magyarosított nevét, Griffin Pétert.

Ha nem tudná kiről van szó, segítünk:

giphy (1)

Egyfelől örülünk a remek kockahumornak, másfelől - közszolgáltatóról lévén szó - felmerül a kérdés, miről akarja ezzel elterelni a BKK a figyelmet? (444-információ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.