Horváth Andrást ígér Juhász Péter

Tbg
POLITIKA
2014 szeptember 17., 12:00
comments 38

Ha megnyeri az önkormányzati választást az V. kerületben, és polgármester lesz, Horváth András volt adóellenőr lenne az Együtt-PM-es polgármester átláthatósági  biztosa.

Ő volt az, aki borította a bilit az adóhatóságnál, amikor azt állította, hogy milliárd forintok tűnnek el évente az áfacsalás miatt.

Az áfacsalók sérelmére elkövetett ilyen fokú elkötelezettség láttán kormány természetesen azonnal rászállt Horváth Andrásra, akit heteken át regrecíroztattak a hatóságok.

Juhász a Horváthnak szánt feladatot is körülírta:

Az ő feladata lesz, hogy az önkormányzat működésével kapcsolatos minden terv, döntés és pénzköltés minden itt élő számára elérhető legyen, átvilágítja a döntéselőkészítő folyamatokat és a szerződő partnereket is.

- írja Juhász Fb-oldalán.

A kampányposztban egyébként arra is kitér a fideszes Rogán Antal kihívója, hogy Horváthtal meg fogják vizsgálni az V. kerület sikamlós ingatlanügyeit, többek között azt, hogy az elmúlt 8 évben (sic) hány ingatlant értékesített az önkormányzat. (Fb)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.