Horváth Andrást ígér Juhász Péter

Ha megnyeri az önkormányzati választást az V. kerületben, és polgármester lesz, Horváth András volt adóellenőr lenne az Együtt-PM-es polgármester átláthatósági  biztosa.

Ő volt az, aki borította a bilit az adóhatóságnál, amikor azt állította, hogy milliárd forintok tűnnek el évente az áfacsalás miatt.

Az áfacsalók sérelmére elkövetett ilyen fokú elkötelezettség láttán kormány természetesen azonnal rászállt Horváth Andrásra, akit heteken át regrecíroztattak a hatóságok.

Juhász a Horváthnak szánt feladatot is körülírta:

Az ő feladata lesz, hogy az önkormányzat működésével kapcsolatos minden terv, döntés és pénzköltés minden itt élő számára elérhető legyen, átvilágítja a döntéselőkészítő folyamatokat és a szerződő partnereket is.

- írja Juhász Fb-oldalán.

A kampányposztban egyébként arra is kitér a fideszes Rogán Antal kihívója, hogy Horváthtal meg fogják vizsgálni az V. kerület sikamlós ingatlanügyeit, többek között azt, hogy az elmúlt 8 évben (sic) hány ingatlant értékesített az önkormányzat. (Fb)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.