Lehet, hogy a budapesti baloldal talált magának egy népszerű ügyet

Budapest
2014 szeptember 17., 13:45
comments 30

A baloldali ellenzéki pártok arra kérik a budapestieket, hogy október 10-én élőlánccal védjék meg a Városligetet. Karácsony Gergely zuglói polgármesterjelölt, az Együtt-PM társelnöke szerdán, Budapesten a városligeti nagyréten tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a fővárosiak az élőlánccal mutathatnák meg a döntéshozóknak, van bennük elszántság arra, hogy megvédjék a Városligetet. Ha megválasztják, polgármestereként azon lesz, hogy a múzeumi negyed ne a Városligetbe épüljön fel - jelentette ki.

Falus Ferenc, a baloldali ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje azon véleményének adott hangot, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek csak a Nemzeti Galéria Várból való kiköltöztetése a fontos, a múzeumi negyed csak ürügy. Mint mondta, a királyi várba múzeum, és nem Orbán Viktor való. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt