Lepke támadt egy japán fuvolista arcára

Tbg
ÁLLAT
2014 szeptember 17., 12:45
comments 26

Zenészekre vadulnak az állatok: nem telt el egy egész nap azóta, hogy megírtuk, veszett denevér támadt a jammelő apukára, újabb fenevad csapott le Az emberre.

Ezúttal Yukie Ota (Ota Jukie) volt az áldozat, aki egy japán fuvolaművész, és éppen egy versenyen adta elő egy zongoristával (Anna Mette Staehr) Sancan szonátáját, amikor meglepte a lepke. Az ízeltlábú a fuvolista homlokára libbent, és ott is maradt, ám a zenész zavartalanul folytatta a zenélés.

Ne tévesszen meg senki a művésznő riadtnak tűnő tekintete, az a komolyzenészek átszellemült arckifejezése, miközben játszanak.

A lepkéknek általában nincs hallásuk, de a hangok keltette vibrációkat érzékelik. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.