Deutsch szerint a kormány úgy bánt az RTL-lel, ahogy ő a hisztiző gyerekeivel szokott, ha nem akarnak fürdeni

POLITIKA
2014 szeptember 18., 05:44
comments 160
photo_camera Deutsch Tamás az EP-kampányban. Kép. Botos Tamás

Igen, a reklámadó elfogadásában adópolitikai és médiaszakmai szempontokon kívül egyéb politikai törekvések is szerepet játszottak

- mondta Deutsch Tamás EP-képviselő a Népszabadságnak adott interjúban, majd a következő hasonlattal fejtette ki, hogy pontosan mire gondol.

"Öt gyermekem van, elég jól tudom, hogy milyen az, amikor a gyerekünknek azt mondjuk, hogy akkor most hagyd abba, légy szíves, a játékot, indulj fürödni. Mire úgy kezd el sírni, mintha égő csikkeket nyomnánk el a csuklóján. De bármennyire hangosan hisztizik is, mi szeretettel ösztökéljük arra, hogy végre elinduljon a fürdőszoba felé. De van úgy néha, hogy csak föl kell emelni az embernek a hangját, és azt kell mondani, hogy na jó, most ezt sürgősen abbahagyod..."

A teljes interjú, amiben Deutsch arról is beszél, szerinte nincs háború Orbán Viktor és Simicska Lajos között, itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.