Vasárnap kora délután, süt a nap, a polgári családok békésen ebédelnek, a madarak csicseregnek, és akkor megérkezik a Fidesz közleménye

politika
2014 szeptember 21., 09:22
comments 233

Szó szerint idézzük:

"Juhász Péter egy jogerősen elítélt drogos hazudozó, akinek céges érdekeltségei sajtóhírek szerint hétmillió forintos adótartozást halmoztak fel. Nem lehet polgármesterjelölt az, aki büntetett előéletű, aki drogos, aki adótrükköző, akinek cégei hétmillióval károsították meg a magyar államot.

Fidesz-frakció"

UPDATE:

A közlemény MTI-változatából már az is kiderült, a Fidesznek azért közölte ezt most, mert Juhász vasárnap az átláthatóság megteremtéséről beszélt. Az Együtt V. kerületi polgármester-jelöltje válaszként közölte, nincs adótartozása és nem foglalkozik drogkereskedelemmel. "Az újabb hazugságok miatt tpolgári jogi keresetet nyújtok be a Fidesszel szemben, jó hírnévhez való jogom megsértése miatt" - írta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.