Több száz veterán kapott ingyen füvet Coloradóban

ünnep
2014 szeptember 22., 07:16
comments 56

A hét végén több száz Denver-környéki veterán kapott összesen 60 ezer dollárnyi (kb. 14,5 millió forint) marihuánát ingyen. A füvet az Operation Grow4Vets szervezet osztotta, ami a honlapja szerint a poszt-traumatikus stressz szindrómás (PTSD) és egyéb betegségektől szenvedő veteránoknak akar segíteni.

Egy veterán katonai ápoló a riporterek azt mondta, hogy PTSD-től szenved, de a fű segít neki éjszakánként aludni. Egy vietnami veterán pedig azt mondta, hogy a füvet a sűrűn felírt fájdalomcsillapítók helyett használja, mivel allergiás az opiátokra, és nem szedheti a morfiumos gyógyszereket, szóval „nincs más választása”, mint szívni.

Vasárnap Colorado Springsben megint füvet oszt majd a Grow4Vets.

Coloradóban egyébként évente 130 tonna marihuánára van szükség. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.