Munka, meló, professzió

WTF
2014 szeptember 23., 11:44

Vicces dolog ez az ingatlanböngészés, de néha mégis elgondolkodunk, hogy mi a péló folyik itt. Miről beszélnek például ebben a hirdetésben???!!!

Azon kerepesen Kereső személynek, családnak ajánljuk, akik építkezni szeretnének, vagy csak egy kis házat keresnek befektetés jelleggel, vagy átmeneti lakó helyként. (Az épület faház nincs téliesítve).

És nektek is ilyen a képek ugranak be, ha meghalljátok azt a szót, hogy igényes?

A ház ideális választás lehet nagycsaládosoknak, illetve akár két generációnak is és mind azoknak, akik nyugodt környezetben egy igényesen megtervezett, nem amerikai stílusú ingatlanban szeretnének élni.

És végül ez az ingatlanos nem gondolt még arra, hogy egy 185 milliós, 4 lakásos

minden igényt kielégítő

házat nem egyetlen fotóval kellene hirdetni, amin ráadásul csupa olyan dolog van, amit az ember nem szívesen lát a 185 milliós 4 lakásos minden igényt kielégítő házában?

Vagy túl sokat kérünk?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.