Hölgyeim és uraim, íme a világ legdrágább hamburgere, mindössze 295 dollárért

gasztronómia
2014 szeptember 25., 12:05
comments 29

Wagyu marhából készült, emellett beluga kaviár, szarvasgomba, 18 hónapig barlangban érlelt sajt és 24 karátos arany is van a világ legdrágább hamburgerében, amit személyesen 2 Chainz kóstolt meg a GQ magazinnak. Arany és gyémánt fogpiszkálóval átszúrva 295 dollárba kerül, ami állítólag Guiness-rekord. Mondjuk az arany fogpiszkáló egy kiflicsücsköt is képes rendesen megdrágítani, de az most mindegy. A szándék a lényeg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt