New York polgármestere MEGGYILKOLT egy mormotát, az állatkert pedig megpróbálta eltussolni!

külföld
2014 szeptember 26., 07:22
comments 23

"Mormotavér tapad Bill de Blasio polgármester kezéhez!"

A szélsőrepublikánus New York-i szennylap, a New York Post példa nélküli támadást intézett New York még európai szemmel nézve is erősen balos polgármestere ellen. A lap állatkerti forrásokból úgy tudja, hogy amikor a polgármester idén február 2-án, amikor az amerikaiak nem a medve, hanem a mormota viselkedéséből próbálják kikövetkeztetni, hogy véget ért-e már a tél, elejtette a Staten Island-i állatkert mormotáját, a Chuck nevű jószág olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy egy héttel később elpusztult.

És hogy ez miért csak most derült ki?

Mert az állatkert megpróbálta eltussolni az esetet!

Vagyis de Blasiónak legalább egy mentsége van, ha igaz a sztori: fogalma sem volt Chuck haláláról, mert az állatkert vezetése nem avatta be a történtekbe a hivatalát. "Chuck" haláláról csak néhány nagyobb adományozójuknak szóltak, de nekik azt hazudták, hogy természetes halált halt.

És hogy miért raktam idézőjelbe, hogy "Chuck"? Mert most az is kiderült, hogy

Chuck nem Chuck, hanem Charlotte.

Az állatkert ugyanis attól tartott, hogy az agilis Chuck megharaphatja a polgármestert, ezért a szelídebb Charlotte-ot adták a kezébe, hogy aztán két méter magasból a földre pottyanthassa.

A Post állatkerti forrása szerint Charlotte pusztulása után a boncolás során megállapították, hogy súlyos belső sérülésekbe pusztult el. Ehhez képest az állatkert szóvivője még mindig minimalizálni próbálta a polgármester szerepét a mormota pusztulásában. "Valószínűtlen, hogy az állat halála összefüggene a február 2-án történtekkel" - állította.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.