New York polgármestere MEGGYILKOLT egy mormotát, az állatkert pedig megpróbálta eltussolni!

2014 szeptember 26., péntek 7:22
24

"Mormotavér tapad Bill de Blasio polgármester kezéhez!"

A szélsőrepublikánus New York-i szennylap, a New York Post példa nélküli támadást intézett New York még európai szemmel nézve is erősen balos polgármestere ellen. A lap állatkerti forrásokból úgy tudja, hogy amikor a polgármester idén február 2-án, amikor az amerikaiak nem a medve, hanem a mormota viselkedéséből próbálják kikövetkeztetni, hogy véget ért-e már a tél, elejtette a Staten Island-i állatkert mormotáját, a Chuck nevű jószág olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy egy héttel később elpusztult.

És hogy ez miért csak most derült ki?

Mert az állatkert megpróbálta eltussolni az esetet!

Vagyis de Blasiónak legalább egy mentsége van, ha igaz a sztori: fogalma sem volt Chuck haláláról, mert az állatkert vezetése nem avatta be a történtekbe a hivatalát. "Chuck" haláláról csak néhány nagyobb adományozójuknak szóltak, de nekik azt hazudták, hogy természetes halált halt.

És hogy miért raktam idézőjelbe, hogy "Chuck"? Mert most az is kiderült, hogy

Chuck nem Chuck, hanem Charlotte.

Az állatkert ugyanis attól tartott, hogy az agilis Chuck megharaphatja a polgármestert, ezért a szelídebb Charlotte-ot adták a kezébe, hogy aztán két méter magasból a földre pottyanthassa.

A Post állatkerti forrása szerint Charlotte pusztulása után a boncolás során megállapították, hogy súlyos belső sérülésekbe pusztult el. Ehhez képest az állatkert szóvivője még mindig minimalizálni próbálta a polgármester szerepét a mormota pusztulásában. "Valószínűtlen, hogy az állat halála összefüggene a február 2-án történtekkel" - állította.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt