Stephen Fry még a brit királyi palotában is kokainozott

külföld
2014 szeptember 26., 12:45

Meg a BBC székházában, a Parlamentben, és ahogy önéletrajza csütörtökön megjelent harmadik kötetében írja, "magánlakásokba, irodákban, autókban, asztalokon és bármilyen elérhető polírozott felületek százain". Fry a könyvében elnézést is kér mindazoktól, akiknek az ingatlanában kokainozott. Azt, hogy kokainfüggő volt, már régebben bevallotta. Most azt írja, nem azért kokainozott, mert depressziós vagy boldogtalan volt, vagy mert nagy volt rajta a nyomás, hanem mert

"nagyon, nagyon szerettem".

(Via The Hollywood Reporter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.