https://444.hu/assets/fujginisz1.jpg

Ezért tart itt ez az ország vol. MCMXXXII. – Egyszerre legtöbben műanyag csővel zenélő tömeg létrehozása

a plázadás kora
2014 szeptember 27., 08:38
comments 13

Az idióta rekordokba fog ez a nemzet belezakkanni egyszer. Szegény Rózsa „Leglegleg” Gyuri szelleme örökké kísérteni fog a Kárpátok zengő bércei alatt, e lángoktól ölelt kis geopolitikai realitásban. Vagy ahogy a költő mondja:

„Amerre járt, irtóztató nyomában
Szétszaggatott népeknek átkai
Sohajtanak fel csonthalmok közől,
És a nyomor gyámoltalan fejét
Elhamvadt városokra fekteti.
Most tél van és csend és hó és halál,
A föld megőszült;
Nem hajszálanként, mint a boldog ember,
Egyszerre őszült az meg, mint az isten,
Ki megteremtvén a világot, embert,
A félig istent, félig állatot,
Elborzadott a zordon mű felett
És bánatában ősz lett és öreg.”

Vörösmarty Mihály után adjuk át a szót a Sturm und Drang másik jeles képviselőjének, a Magyar Távirati Irodának, hogy aszongya:

„Fiatalok zenélnek a Kutatók éjszakája keretében rendezett Guinness-rekordkísérleten, a Budapest Parkban 2014. szeptember 26-án, ahol az egy helyen egyszerre legtöbben mûanyag csõvel zenélõ tömeg létrehozása volt a cél. A résztvevõk PVC-csövekkel játszották el Beethoven IX. szimfóniájának IV. tételét, az Örömódát. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt”

photo_camera MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.