A bajai halászlé már az előszobában van

vidék
2014 szeptember 27., 13:42
comments 50

Baján egy konferencián Fercsák Róbert fideszes alpolgármester bejelentette, hogy a bajai városháza és a bajai halászlé bekerült a megyei értéktárba, a bajai halászlé pedig a magyar értéktárba is. (Update: kamu! Az MTI pontosított: Fercsák csak azt mondta, hogy azt a javaslatot, hogy a magyar értéktár tagja legyen a bajai halászlé, egy független ágazati szakmai bizottság tárgyalta és támogató döntést hozott. A hungarikum bizottság októberben fog összeülni és a javaslatról akkor fog dönteni.) „A magyar értéktár a hungarikumok előszobája” – mondta az MTI szerint a „kiemelt jelentőségű döntésről”, amire „minden bajai büszke lehet”. A hungarikumról, ami hungarikum, nem győzzük hangsúlyozni, hogy.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.