Nem fogják elhinni, hogy mi történt a milliárdokat felmarkoló kamupártokkkal

POLITIKA
2014 szeptember 27., 06:17
comments 63

Eltűntek. Az új kampányszabályok szerint nagyon sok szervezet indulhatott, és kaphatott állami támogatást az országgyűlési választásokon. Már akkor felmerült, hogy közülük többen a kampányra megszerezhető közpénz miatt alakultak, és nem azért, mert szerették volna bármiről meggyőzni a választókat. A Népszabadság összeállítása alapján úgy látszik, hogy tényleg ez történt: majdnem 3 milliárdot keres az adóhivatal ezeken a szervezeteken, közben a tavasszal induló jelöltek eltűntek, a vezetők telefonszáma megszűnt, a honlapok már nem működnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.