Nem fogják elhinni, hogy mi történt a milliárdokat felmarkoló kamupártokkkal

POLITIKA
2014 szeptember 27., 6:17
comments 63

Eltűntek. Az új kampányszabályok szerint nagyon sok szervezet indulhatott, és kaphatott állami támogatást az országgyűlési választásokon. Már akkor felmerült, hogy közülük többen a kampányra megszerezhető közpénz miatt alakultak, és nem azért, mert szerették volna bármiről meggyőzni a választókat. A Népszabadság összeállítása alapján úgy látszik, hogy tényleg ez történt: majdnem 3 milliárdot keres az adóhivatal ezeken a szervezeteken, közben a tavasszal induló jelöltek eltűntek, a vezetők telefonszáma megszűnt, a honlapok már nem működnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt