Rákay Philip egyszerűen nem tud hibázni

tévé
2014 szeptember 27., 14:05
comments 99

Elindult az Itthon vagy – Magyarország szeretlek második évadának első része, már megy az M1-en a nagy büdös semmi. Az előbb például egy postagalamb érkezett meg Vácról Szolnokra. Azt az üzenetet hozta, hogy: „Szeretlek Magyarország”.

itthon vagy szolnok galamb

Majd egy gyerekkórus énekelte el a Jó estét, Szolnok című dalt. (Refrén: Jó estét, Szolnok / Köszönöm neked! / Jó estét, Szolnok / Boldog ünnepet! / Jó estét, Szolnok / Áldás szálljon rád! / Jó estét, ezt kívánom hát!)

Most Egerben kardoznak hagyományőrzők. Ha lesz még valami izgalmas, megírom.

Egyébként több mint 1600 településen zajlanak események, és a tavalyi bukás ellenére is gondolom, hogy ezeket minimum több száz millió forinttal támogatta az állam.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.