Bárándy Gergely szerint az MSZP akkor jár el helyesen, ha nem áll be Bokros mögé

POLITIKA
2014 szeptember 29., 14:27
comments 76

Az MSZP országos etikai bizottságának (:D) elnöke erről a párt székháza előtt beszélt az ATV újságírójának. Ott most délután zajlik a párt fővárosi és országos elnökségének ülése, amin megvitatják, mit kezdjenek a baloldal új közös jelöltjével, Bokros Lajossal. Bárándy szerint ha pártja elvi politizálást kíván folytatni, akkor nem tudnak hitelesen támogatni egy magát jobboldalinak valló politikust. Azaz simán lehet, hogy támogatni fogják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.