https://444.hu/assets/madach.jpeg

Ízléses, visszafogott molinót vetett be a Fidesz a bulinegyedért

POLITIKA
2014 szeptember 29., 12:29
comments 133

A jelek szerint nem állhat jól a fideszes jelölt a VII. kerületben, mert a párt minden követ megmozgat. Nem elég a Fásy-mulató behúzása, és hogy Vattamány Zsolt videóklipet is forgatott a kerületről és magáról, most ez a diszkrét lepel került ki a Madách tér fölé.

A szövegben feltehetőleg a frissen felújított térre gondolnak, de lehet, hogy csak úgy általában értik mindezt.

Update: azóta a képet is készítő kollégánk, Haszán Zoltán megírta, hogy a molinót nem tervezték otthagyni hosszabb időre, fiatalos szóval élve 'flashmob' keretében rakták ki ide, de már be is vonták. Reméljük nem áll meg a dilivonat, és a főváros más pontjain is felbukkan majd ez a műremek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.