Élőben is megmutatja kedvenc történeteit a magyar Forbes

hirdetés
2014 szeptember 30., 07:06
ad

Az Ember, Aki Hype-ot Csinált A Tejből. A másik Ember, Aki Vezette Már A Tőzsdét És Ennél Sokkal Jobb Ötletei Lennének Magyarországnak. Meg a harmadik, Aki Azt A Prezit Alapította, Amit Áder Amerikában Mutogat*.

(* Megfejtések: Cserpes István, Jaksity György, Somlai-Fischer Ádám.)

Ők csak három kiragadott példa a novemberben indult magyar Forbes magazin jövő heti fesztiváljának arcai közül. A szerkesztők a budapesti Akváriumban gyűjtenek össze mindenkit, akivel szerintük a ragadós pozitív példa miatt

minden sikeres vagy wannabe kapitalistának találkoznia kell.

A rendezvény címe Forbes Flow, és lesznek:

  • Cserpes István
  • Jaksity György (Concorde, ex BÉT), Mosonyi György (MOL) és Polgár András (Polgár Alapítvány) kapitalizmus vs Magyarország vs lelkiismeret témában
  • Ustream, Prezi és NNG alapítók
  • magyar vállalkozódinasztiák
  • kockázati befektetők, hamvas és befutott startupperek, tanácsok és parázs ütközése
  • milliárdokkal hadonászó, vérprofi banki alapkezelők
  • street food úttörők, akik elmesélik, mennyit keresnek a thai csirkelevesen
  • csillagos és patinás budapesti csúcséttermek, borbárok és romkocsmák üzleti oldalról

pr_forbes_0930

Lehet emellett vegyülni a szerkesztőséggel, és természetesen networkölni rogyásig a többi vállalkozóval és kapitalizmus-rajongóval. Itt a teljes program lebontva.

A Forbes Flow-t október 9-10-én tartják az Erzsébet téri Akváriumban, itt lehet jegyet venni (7900 a napi, 13900 a kétnapos).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.