Megbukott a koffeinnel átitatott melltartó :-(

gazdaság
2014 szeptember 30., 12:47
comments 9

Két amerikai cég is termékei visszahívására és vásárlói kártalanításra kényszerült, mert a szövetségi fogyasztóvédelmi hatóság, az FTC megállapította, hogy

semmi sem támasztja alá állításukat arról, hogy ruhaneműik segítenek a fogyásban.

Merthog a Wacoal America és a Norm Thompson Outfitters ezt állította. Mindkét cég koffeinnel átitatott szövetből gyártott melltartókkal, fűzökkel és cicanadrágokkal üzletelt, amikről olyanokat állítottak, hogy:

„forradalmi iNadrág alakformáló ruhánk a testével együtt dolgozik a narancsbőr megszüntetéséért”,

amit sajnos semmilyen bizonyíték nem támasztott alá. Az FTC fogyasztóvédelmi irodájának igazgatója, Jessica Rich a csodaszerek helyett határozottan orthodox módszert javasol: „diétázz és mozogj!”

(Reuters via Trust.org)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt